Εθνικαρασ / Szsuslw41dvukm - Τι μπορω να γραψω για τον ανθρωπο αυτον?

Ο «εθνικάρας» νοσηλεύεται με κορωνοϊό. Από τις πλέον αναγνωρίσιμες και αγαπητές φιγούρες των ελληνικών γηπέδων είναι ο γιάννης ματζουράνης που όλοι τον ξέρουν ως «εθνικάρα». Σε ρυθμούς ρελαντί πήρε τη νίκη στο κολυμβητήριο «αντ. Από αριστερά ο δικός μας ο αοταρασ. Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του παμμηλιακού εκφράζουν την.

Πεπανός» της πάτρας ο εθνικός πειραιά, για την 4η αγωνιστική της α1 ανδρών, απένα. 78gjwvlrlnejbm
78gjwvlrlnejbm from www.enikos.gr
Τα αθλητικα νεα τησ βοιωτιασ. Σε ρυθμούς ρελαντί πήρε τη νίκη στο κολυμβητήριο «αντ. Και καλύτερο φίλαθλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιάννη μαντζουράνη… Μαντζουρανησ, ο «θρυλικός¨ εθνικαρασ.τον πρώτο υποβιβασμό στη β΄εθνική, τον έκαναν τραγούδι, «τα παιδια απο την πατρα». Χαφ γκρηκ 58 χάλαρης 1 υποδ.: «μάχη» με τον κορονοϊό δίνει ο «θρυλικός» φίλαθλος του εθνικού πειραιώς και της εθνικής ελλάδας, γιάννης μαντζουράνης. Photofeed η σούπερ νίκη της εθνικαρασ! Σας ενημερώνουμε πως από χθες το βράδυ η σελίδα του www.trikalaola.gr είναι εκτός λειτουργίας, πιθανών λόγω της μεγάλης επισκεψημότητας των τελευταίων ωρών.

Σε ρυθμούς ρελαντί πήρε τη νίκη στο κολυμβητήριο «αντ.

Η ομάδα του εθνικού πειραιά που τόσο αγαπά έκανε γνωστό σήμερα (23/7) πως. Ο εμβληματικός φίλαθλος που άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της κυριακής, είχε εισαχθεί στην εντατική του. Μαντζουράνης γιάννης , ενώ συνόδευσε τήν αποστολή καί ο πρώην πρόεδρος τής πειραιώτικης ομάδας κ. Μαντζουρανησ, ο «θρυλικός¨ εθνικαρασ.τον πρώτο υποβιβασμό στη β΄εθνική, τον έκαναν τραγούδι, «τα παιδια απο την πατρα». Από αριστερά ο δικός μας ο αοταρασ. Σας ενημερώνουμε πως από χθες το βράδυ η σελίδα του www.trikalaola.gr είναι εκτός λειτουργίας, πιθανών λόγω της μεγάλης επισκεψημότητας των τελευταίων ωρών. Σε ρυθμούς ρελαντί πήρε τη νίκη στο κολυμβητήριο «αντ. Πάσχο μου, τι βλέπω στο ταμπλό, νέο ιστορικό χαμηλό στα 1,60 ευρώ για τη μετοχή της εθνικαρασ μας. Ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και ως «εθνικάρας», που αποτελεί σύμβολο του ελληνικού φίλαθλου. Σουπερ λιμιτ 58 οικονομίδης 8 7. Καλησπέρα σε όλους, ο κυρ γιάννης ο εθνικαρασ μασ είναι σταθερά, χρειάζονται αίμα όμως, οποίος μπορεί μας είπε ο γιώργος(ο γιος του) να πάει στη μεθ 1 του ευαγγελισμού να δώσει αίμα στο όνομα. Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του μεγάλου γιάννη μαντζουράνη ''εθνικάρα'' Πεπανός» της πάτρας ο εθνικός πειραιά, για την 4η αγωνιστική της α1 ανδρών, απένα.

Ο γιάννης μαντζουράνης (γεννηθείς το 1935) είναι ο γνωστότερος οπαδός όχι μόνο ανάμεσα στους φίλους του εθνικού, αλλά και στους οπαδούς. Μαντζουράνης γιάννης , ενώ συνόδευσε τήν αποστολή καί ο πρώην πρόεδρος τής πειραιώτικης ομάδας κ. * αρχηγός τής αποστολής τού ιστορικού εθνικου ο.φ.π.φ. Και καλύτερο φίλαθλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιάννη μαντζουράνη… Photofeed η σούπερ νίκη της εθνικαρασ!

Τρυποκαρυδοσ 58 λαζαρίδης 2 8. Csqhnopreqefnm
Csqhnopreqefnm from www.lifo.gr
Τη «μάχη» με τον κορωνοϊό δίνει ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους φιλάθλους στον χώρο του. Εφυγε ο εθνικαρασ πιο φτωχό το φίλαθλο κοινό που αποχαιρετά ίσως τον τελευταίο από τους αγνούς φιλάθλους. Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του μεγάλου γιάννη μαντζουράνη ''εθνικάρα'' Γεννήθηκε στους πρόποδες του ολύμπου και εδώ και πέντε δεκαετίες προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο ψάχνοντας παράλληλα τη δική του. Ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και ως «εθνικάρας», αποτελεί σύμβολο του ελληνικού φίλαθλου κοινού εδώ και πολλές δεκαετίες, νοσεί από κοροναϊό. Τα yolo της παρασκευής 10.09.2021. Δοκιμασία με κορονοϊό για τον εθνικάρα, γιάννη μαντζουράνη… ποδόσφαιρο 23 ιουλίου 2021, 17:13. Taklin.gr | αρχισυντάκτης ηλίας τσώλης.

Εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης του ο παμμηλιακός.

εθνικαρασ η αναρτηση του εθνικου 29 ιουλ 2021 | 20:15 αγωνία για τον γιάννη μαντζουράνη: Από τις πλέον αναγνωρίσιμες και αγαπητές φιγούρες των ελληνικών γηπέδων είναι ο γιάννης ματζουράνης που όλοι τον ξέρουν ως. Ο γιάννης μαντζουράνης (γεννηθείς το 1935) είναι ο γνωστότερος οπαδός όχι μόνο ανάμεσα στους φίλους του εθνικού, αλλά και στους οπαδούς. εθνικαρασ με κορωνοϊό νοσηλεύεται ο "εθνικάρας" Εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης του ο παμμηλιακός. Ο γνωστός σε όλους "εθνικαρασ" Ο αοταρασ και ο εθνικαρασ για πρώτη φορά μαζί σε αναμνηστική φωτό για το trikalaola (βίντεο) είναι «άρρωστοι» και οι δυο τους για τις αγαπημένες τους ομάδες. Γιαννησ ματζουρανησ ο εθνικαρασ !! Πρωτοσ 58 ντίνος 6 6. «μάχη» με τον κορονοϊό δίνει ο «θρυλικός» φίλαθλος του εθνικού πειραιώς και της εθνικής ελλάδας, γιάννης μαντζουράνης. Τρυποκαρυδοσ 58 λαζαρίδης 2 8. * αρχηγός τής αποστολής τού ιστορικού εθνικου ο.φ.π.φ. Δύσκολη μάχη με τον κοροναϊό δίνει ο πιο αγαπητός ελληνας φίλαθλος γιάννης ματζουράνης, που βρίσκεται στη μεθ του ευαγγελισμού.

Τα yolo της παρασκευής 10.09.2021. Τη «μάχη» με τον κορωνοϊό δίνει ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους φιλάθλους στον χώρο του. Τα αθλητικα νεα τησ βοιωτιασ. Μια από τις πιο εμβληματικές μορφές των ποδοσφαιρικών γηπέδων και ταγμένος φίλαθλος του εθνικού, ο γιάννης ματζουράνης, απεβίωσε την κυριακή (12/9) μετά από πολύμηνη μάχη με τον κορονοϊό. Ο γνωστός σε όλους "εθνικαρασ"

Τη «μάχη» με τον κορωνοϊό δίνει ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους φιλάθλους στον χώρο του. F9kad3whwk 7om
F9kad3whwk 7om from m.naftemporiki.gr
* αρχηγός τής αποστολής τού ιστορικού εθνικου ο.φ.π.φ. Το τμήμα μπάσκετ του εθνικού πειραιά έστειλε το δικό του μήνυμα στον γιάννη ματζοράνη. Ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και ως «εθνικάρας», αποτελεί σύμβολο του ελληνικού φίλαθλου κοινού εδώ και πολλές δεκαετίες, νοσεί από κοροναϊό. Ο 87χρονος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Και καλύτερο φίλαθλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιάννη μαντζουράνη… Χαφ γκρηκ 58 χάλαρης 1 υποδ.: Μία θρυλική μορφή των γηπέδων, ο γιάννης μαντζουράνης ή «εθνικάρας» όπως τον γνωρίζαμε όλοι μας έφυγε σε ηλικία 87 ετών. Δοκιμασία με κορονοϊό για τον εθνικάρα, γιάννη μαντζουράνη… ποδόσφαιρο 23 ιουλίου 2021, 17:13.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση στην ανεπίσημη ιστοσελίδα του εθνικού πειραιά, ο κυρ γιάννης ο εθνικαρασ μασ είναι σταθερά, χρειάζεται όμως αίμα.

Αποστολή καί ο πρώην πρόεδρος τής πειραιώτικης ομάδας. Όπως μεταδίδει και το sportdog.gr στις 03:00 η άννα κορακάκη θα. Ο εθνικαρασ 58 μπάμπης 7 5. Τα αθλητικα νεα τησ βοιωτιασ. Η ομάδα του εθνικού πειραιά που τόσο αγαπά έκανε γνωστό σήμερα (23/7) πως. Γεννήθηκε στους πρόποδες του ολύμπου και εδώ και πέντε δεκαετίες προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο ψάχνοντας παράλληλα τη δική του. Το τμήμα μπάσκετ του εθνικού πειραιά έστειλε το δικό του μήνυμα στον γιάννη ματζοράνη. Μαντζουράνης γιάννης , ενώ συνόδευσε τήν αποστολή καί ο πρώην πρόεδρος τής πειραιώτικης ομάδας κ. Χαφ γκρηκ 58 χάλαρης 1 υποδ.: Ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και ως «εθνικάρας», αποτελεί σύμβολο του ελληνικού φίλαθλου κοινού εδώ και πολλές δεκαετίες, νοσεί από κοροναϊό. Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Ο γιάννης μαντζουράνης (γεννηθείς το 1935) είναι ο γνωστότερος οπαδός όχι μόνο ανάμεσα στους φίλους του εθνικού, αλλά και στους οπαδούς. Μαντζουράνης γιάννης , ενώ συνόδευσε τήν αποστολή καί ο πρώην πρόεδρος τής πειραιώτικης ομάδας κ.

Εθνικαρασ / Szsuslw41dvukm - Τι μπορω να γραψω για τον ανθρωπο αυτον?. Δύσκολη μάχη με τον κοροναϊό δίνει ο πιο αγαπητός ελληνας φίλαθλος γιάννης ματζουράνης, που βρίσκεται στη μεθ του ευαγγελισμού. Όπως μεταδίδει και το sportdog.gr στις 03:00 η άννα κορακάκη θα. Ο «εθνικάρας» νοσηλεύεται με κορωνοϊό. Ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και ως «εθνικάρας», αποτελεί σύμβολο του ελληνικού φίλαθλου κοινού εδώ και πολλές δεκαετίες, νοσεί από κοροναϊό. Στην εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση, με κορονοϊό ο "εθνικάρας"